Neseapen fra Schleich® WILD LIFE er en primat som lever i regn- og mangroveskogen på den asiatiske øya Borneo. Hanndyrene har en påfallende stor neste som kan bli opptil 10 cm lang. Men den kan ikke lukte spesielt godt med den. Forskerne tror at den store nesen skal imponere hunndyrene. Neseaper er pattedyr, aktive om dagen, lever i små grupper og spiser blader og frukt.
Bli den første til å omtale «Schleich, Neseape» Avbryt svar
Relaterte produkter
-
kr 100
Grevlingen fra Schleich® WILD LIFE er et nattaktivt rovdyr som tilhører mårfamilien. Den svarte og hvite pelsen, den lange snuten, den kompakte kroppen og de…
-
kr 110
Lamaen fra Schleich® FARM WORLD har tett hvit pels. Ullen er kjempemyk, varmer godt og er egnet for allergikere. Lamaer er kameldyr uten pukler som…
-
kr 230
Alpakkafamilien fra Schleich® WILD LIFE stammer fra de sør-amerikanske Andesfjellene, hvor alpakkaer er populære husdyr, spesielt på grunn av den myke og varme ulla. De…




Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.